Köp billig crosstrainer online – Fraktfritt

Köpa bästa crosstrainern

Så du ska alltså köpa en elliptisk crosstrainer? Det gör du rätt i! Detta eftersom den elliptiska träningen är skonsam, säker och det bästa av allt så förbränner den maximalt med kalorier på minsta möjliga tid. 

Utöver att läsa kundrecensioner och crosstrainer test finns ett antal bra saker att tänka på när det gäller elliptiska fitnessmaskiner som följer nedan:

Med alla de olika varumärkena och modellerna där ute, hur väljer du den bästa? Här är 5 viktiga funktioner att tänka på när du handlar för att hjälpa dig att köpa den bästa elliptiska crosstrainern för just dig.

1) Justerbara fotpedaler

Att kontrollera att det går att ändra läge på fotpedalerna är viktigt. Dels är detta bra då olika lägen tränar olika muskler, vilket resulterar i mer kalorier bränns totalt.

Det viktigaste är nog att denna möjlighet också minskar risken för skador, då du kan anpassa fotpedalernas position efter din kroppstorlek. De flesta elliptiska maskiner har denna möjlighet, men det är alltid en bra idé att se till att så är fallet.

2) Justerbart motstånd

Crosstrainers av hög kvalitet har en rad olika motståndsnivåer. Ökar du motståndet ökar du också din kaloriförbräning. Dett hjälper dig också att fortsätta att utmana din kropp i takt med att din kondition förbättras.

Leta efter modeller som gör motståndsförändringar enkla (helst one-touch) så att olika motståndsintervall lätt kan integreras i din träning.

3) Träning av överkroppen

Även om du verkligen inte behöver dessa handtag för överkroppsträning för att få en effektiv träning är det dock så att många människor föredrar dem. Handtagen bidrar till att ge dig en mer komplett helkroppsworkout, vilket naturligtvis även resulterar i fler brända kalorier. Försök se till att du inte behöver luta över dem medan du använder. Detta kan annars minska effekten av träningen.

4) Tyst drift

Leta efter en crosstrainer som är speciellt utformad för att tyst gång. En verkligt väl utformad elliptisk maskin bör låta ganska lite oavsett träningsintensitet. Här lönar det sig ofta att lägga lite mer pengar för att övertid få en mer bekväm och tyst träning.

5) Lutning

Förr var det vanligt att bara de dyrare modellerna erbjöd möjlighet till att ändra lutning på träningsmaskinen. Numera finns det dock prisvärda modeller från bland annat Nordic Track som har möjligheter att justera lutning på flera av sina maskiner.
Noterbart är att lutning är inte detsamma som motstånd. Genom att ändra lutningen på träningsmaskinen resulterar detta i att andra uppsättningar av muskler får arbeta, vilket leder till ökad fettförbränning och toning av dina muskler.

Om du följer dessa 5 enkla och viktiga råd kommer du säkert att kunna hitta en prisvärd och kvalitativ crosstrainer som du kommer att ha stor glädje och nytta av under lång tid framöver.

Hitta rätt crosstrainer här!
Crosstrainer bäst i test
Köp crosstrainer hos: